عضویت

۲۸ شهریور ,۱۴۰۳

(تغییر زبان)

{main_header}

۲۸ شهریور ,۱۴۰۳

۲۸ شهریور ,۱۴۰۳

معرفی

مقدمه

با عنایت به نقش و جایگاه پارک های علم و فناوری در توسعه و تجاری سازی فناوری و به تبع آن توسعه اقتصاد دانش بنیان و همچنین تاکیدات مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نسبت به ایجاد و توسعه پارک علم و فناوری در کشور، انجمن خیرین توسعه علم و فناوری ایرانیان که یکی از وظایف آن ایجاد و پشتیبانی از مراکز توسعه فناوری می باشد تصمیم بر تاسیس، پارک علم و فناوری با عنوان “پارک علم و فناوری ایرانیان” را در سمت جنوب غربی تهران و شمال شرقی استان مرکزی و در مرز استان تهران گرفت.

موافقت اصولی

پارک در سال 1398 موفق به اخذ موافقت اصولی به شماره 275786 مورخ 1398/10/15 گردید

پارک علم و فناوری ایرانیان در سال 1398 اخذ موافقت اصولی تاسیس پارک از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در دستور کار قرارداد و مجوز مربوطه در تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۲۳ به شماره ۳/۱۰۹۱۲۱ صادر شد.

طرح جامع

مزیتی که پارک علم و فناوری ایرانیان را نسبت به سایر پارک ها متمایز می کند این است که این پارک در نزدیکترین منطقه ی ویژه ی اقتصادی نسبت به پایتخت قرارگرفته است، و این امر موجب می شود که شرکتهای عضو نه تنها از مزایای عضویت در پارک برخوردار شوند بلکه به طور هم زمان می توانند از مزایای قرار گرفتن در منطقه ویژه اقتصادی مانند معافیتهای گمرکی نیز بهره مند گردند. این پارک در قلب شهر مدرن سرزمین ایرانیان واقع شده است،و شرکت های عضو می توانند از امکانات و زیرساخت های تحصیلی، تفریحی، تجاری، گردشگری، اقامتی و ورزشی گوناگونی استفاده نمایند. واقع شدن در مرز ۵ استان مهم (تهران، مرکزى، قم، قزوین و البرز) و دسترسی به شاه راههای مواصلاتی کشور،نزدیکی به شهرک­های صنعتی متعدد، وجود دسترسی ها و جاده های اصلی مانند متروی شهر پرند و فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) موقعیت ارتباطی بی نظیری را برای پارک به ارمغان آورده است.

از آنجایی که اراضی 43 هکتاری پارک علم وفناوری ایرانیان در اراضی پروژه ملی و منطقه ای ” سرزمین ایرانیان” به مساحت 1400 هکتار واقع شده، لذا بسیاری از زیرساخت های تاسیساتی و شهری پارک متاثر از زیرساخت های همجوارخود که در درون سرزمین ایرانیان شکل گرفته یا در آینده ایجاد خواهد شد ، مورد استفاده قرار میگرد.

بنابراین طرح جامع پارک علم وفناوری ایرانیان متاثر از زیرساخت ها و ظرفیت های سرزمین ایرانیان طراحی و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

 

موقعیت اراضی پارک علم وفناوری ایرانیان در پروژه سرزمین ایرانیان به شرح ذیل نمایش داده شده است: